Skip to main content
Doelgericht inspireren

Veerkracht en welzijn

In deze opleiding ontdek je hoe je kan omgaan met verandering, tegenslag of onverwachte gebeurtenissen op organisatieniveau. We gaan aan de slag met bewustwording en de balans tussen belasting en draagkracht.
Veerkracht en welzijn
Groeien als persoon
Grow Strong gelooft er sterk ik dat alle medewerkers samen het kloppend hart van een goed draaiende organisatie zijn. De balans en het energieniveau van de medewerkers proactief bewaken en zo nodig herstellen is de uitdaging waar elk bedrijf mee te maken heeft. Een goede balans tussen draagkracht en belasting is noodzakelijk om medewerkers op lange termijn gemotiveerd aan het werk te houden. Kortom, je zet in op veerkracht en welzijn binnen jouw organisatie en versterkt hierdoor je medewerkers. Het geeft je organisatie de nodige wendbaarheid om verder actief te kunnen groeien. Zo worden problemen voortaan uitdagingen of springplanken naar verdere groei.

Aanpak
Grow Strong biedt een interactieve training die gericht is op ervaring en beleving. Je ontvangt oplossingsgerichte instrumenten om het veranderingstraject doelgericht aan te vatten. Onze unieke aanpak is wetenschappelijk onderbouwd. Je put bovendien uit onze jarenlange expertise in groei- en veranderingstrajecten. Elk traject is op maat van jouw specifieke ambities.
We geloven er sterk in dat succes maakbaar is. Op een eerlijke, open en positieve manier bouwen we samen mee aan jouw groei. Nooit uit de hoogte, altijd to the point.

Empowering:
Onze trajecten zijn geen eindpunten maar startpunten. We geven je veerkracht en wendbaarheid. Zodat problemen voortaan uitdagingen worden. Springplanken naar verdere groei.

Wat je gaat leren tijdens deze opleiding
We behandelen uitgebreid de theorie over veerkracht en welzijn op de werkvloer.

Je ontdekt op een ervaringsgerichte manier wat veranderingen met jou en je organisatie doen. Wat is stress , welk effect heeft stress en hoe kan je effectief met stressvolle situaties omgaan? Wat is nodig om mentaal veerkrachtig te functioneren?
Naast deze belangrijk bewustwording krijg je concrete handvatten en tools om je energiebalans op peil te houden. Je leert grenzen stellen bij moeilijke gesprekken, conflicten of weerstand en blijft hierdoor in verbinding en dicht bij jezelf.

Uitkomst voor je bedrijf:
  • Het vergroot de veerkracht van medewerkers.
  • Je zet in op werkvreugde, de beste preventie van ziekteverzuim en personeelsverloop.
  • Je versterkt het (persoonlijk) leiderschap van medewerkers
  • Je ontwikkelt en stimuleert een goed timemanagement bij je medewerkers
  • Meer enthousiasme en betrokkenheid van medewerkers doordat ze zich begrepen voelen.
  • Medewerkers voelen zich gesterkt in moeilijke situaties en bij verandering.
  • Door in te zetten op psychosociaal welzijn verbeteren de teamresultaten.
Voor wie is de training veerkracht en welzijn?
De training veerkracht en welzijn is voor iedereen die zich wil versterken binnen welzijn op de werkvloer:
  • Voor wie zijn weerbaarheid wil verhogen en op een constructieve manier wil omgaan met verandering en stressvolle situaties
  • Voor wie nood heeft aan versterking van (persoonlijk) leiderschap of wil werken rond timemanagement en agendabeheer.
  • Deze training is uiteraard zowel geschikt voor niet leidinggevende als leidinggevende medewerkers, zowel productiemedewerkers,salesteam, teammanager als directielid. De uitdagingen zijn namelijk voor iedereen herkenbaar.
Veerkracht en welzijn

Wie geeft de training

Christophe Van de Vorst is reeds meer dan 10 jaar actief als trainer, coach en mentor. Zijn specialisaties zijn coaching en training binnen het thema leiderschap, communicatie en veerkracht. Christophe werkt als zaakvoerder van Grow Strong samen met individue en organisatie aan veerkracht en wendbaarheid. Zodat problemen voortaan uitdagingen worden. Zijn jarenlange expertise in groei- en veranderingstrajecten zorgen ervoor dat elk traject op maat is van jouw specifieke ambities.

Combineer dit met de creatieve kracht van ervaringsgericht leren, theoretisch onderbouwde totaalvisie en eigen formats en je krijgt de unieke formule van Grow Strong ... Nooit uit de hoogte, altijd to the point

Heb je vragen? Wil je meer info?
Neem contact op 0479/59 95 73 of stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veerkracht en welzijn
Over Christophe

Let's connect!
Let's talk...

Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

Contact
Grow Strong

Praktijk Herk de Stad:
Steenweg 3, 3540 Herk-de-Stad

Praktijk Antwerpen:
De Keyserlei, 2018 Antwerpen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +32 (0)479 59 95 73