Skip to main content
Doelgericht inspireren

Bedrijfscoaching

Je bent de drijvende kracht achter je eigen zaak of team. Dat vergt veerkracht. Ik help je om bewust leiderschap te nemen over je persoonlijke en professionele groei. Met scherpe doelen. Een tastbaar actieplan. En een hogere wendbaarheid.
Executive Coaching
Groeien als persoon

Van obstakels naar springplank

Het zijn uitdagende tijden. Alle ogen richten zich op jou. Jij moet de bedrijfslijnen uitzetten, de juiste beslissingen nemen. Die prestatiedruk kan verlammend werken en je zelfvertrouwen aantasten. Moet je dagelijks stress, verandering en weerstand overwinnen? Verwacht iedereen van jou een onuitputtelijk optimisme op de werkvloer? Dan zijn veerkracht en wendbaarheid noodzakelijk!

Bewust en daadkrachtig groeien

Met Grow Strong zoomen we in op leiderschap, communicatie en veerkracht vanuit een integrale aanpak. We brengen samen de doelstellingen in kaart en gaan op een interactieve manier aan de slag om concreet vorm te geven aan bewustwording, beweging en resultaat. In onze trainingen reiken we toepasbare tools en handvatten aan om je team weerbaar en wendbaar te maken. Het versterkt medewerker en organisatie om beter om te kunnen gaan met veranderingen.
Executive coaching

You can’t steer a parked car.

Leiderschap gaat over ownership en engagement. Doelen stellen en ernaar leven zonder je persoonlijk werkgeluk uit het oog te verliezen. Leiden versus lijden. Zet jij zelf de rem op jouw positieve of negatieve gedachten? Communicatie gaat ook over de interne dialoog met jezelf. Mijn executive coaching zit op het kruispunt van onderbouwde theorie en een ervaringsgerichte aanpak met praktische oefeningen. We doorbreken jouw beperkingen met het ‘pijn-plezier-principe’. Zo creëer je veerkracht en wendbaarheid. Dé ingrediënten voor een succesvol en gelukkig leven.

Je doelstellingen behalen. Privé en professioneel.
Het kan via het I AM-principe. Kort voor Improved Active Mastermind. Een proces dat
jou helpt om zelfbewust te groeien. Door je leiderschap, communicatie,
veerkracht en wendbaarheid aan te scherpen.
Start met een van onze 3 modules.

Executive coaching

I AM Focus

In deze module ligt het accent op communicatie. Met de buitenwereld en … jezelf. Je krijgt inzicht in wat jou motiveert en afremt. Je stelt scherpe doelen: privé en/of professioneel. En je neemt bewust leiderschap over je veranderingstraject. De basis voor meer veerkracht én wendbaarheid.

Executive coaching

I AM Focus PLUS

Deze uitbreidingsmodule gaat een stap verder in jouw veranderingstraject. We werken aan extra veerkracht. We doorbreken de destructieve patronen die jou afremmen in je private en professionele leven. Het resultaat? Meer rust in je hoofd, extra weerbaarheid en wendbaarheid in je acties.
Executive Coaching

I AM executive

meest gekozen

Een intensief jaarprogramma met ad-hoc bijstand tussen de sessies. We ontwikkelen een concreet actieplan op maat van je doelen. Je neemt resoluut leiderschap op over je eigen veranderingstraject. Je communiceert helder met jezelf (ambities, gewenste groeipaden, …) en de buitenwereld. Je wint aan veerkracht, verlegt je grenzen en staat sterker in het leven. Professioneel én privé. Zo evolueer je van ‘gewoon gelukkig’ zijn naar ‘buitengewoon succesvol’ blijven.
Executive coaching

Your actions become your success and happiness.

Over Christophe

Over Christophe
Van de Vorst

Mijn naam is Christophe Van de Vorst, coach, trainer en opsteller. Als eigenaar van Grow Strong is het mijn doel om mens en organisatie doelgericht te inspireren en activeren. Samen met mijn team van coaches en trainers brengen we beweging, wat zorgt voor persoonlijke en professionele groei.
Over Christophe
 • H.B.

  Nooit uit de hoogte, en altijd 'to the point'

  Het was een boeiend en soms ook confronterend traject. De fijne en geanimeerde gesprekken met Christophe vormden hierbij een grote meerwaarde. Christophe weet op ieder moment het gesprek te stofferen met quotes, visualisaties, de gevoelige snaar te raken. Nooit uit de hoogte, en altijd 'to the point'. Een aanrader!

  H.B. | Ondernemer
 • Jelle Claes

  Weet snel een helder beeld te schetsen van de kern van de zaak!

  Christophe weet snel een helder beeld te schetsen van de kern van de zaak zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Met zijn aanpak weet hij op een directe en aangename manier ervoor te zorgen dat je zelf tot nieuwe inzichten komt waar je mee verder kan. Een boeiende ervaring en fijne samenwerking!

  Jelle Claes | Ondernemer - Fingerlicking
 • Erik De Troyer

  A "real professional" who knows his job!

  Christophe is een sterke persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen. Hij heeft een sterk analytisch vermogen, voelt de mensen perfekt aan en geeft deskundig advies. Kortom, een man waarin je 100 % kan vertrouwen en waarop je kan bouwen. A " real professional " who knows his job !

  Erik De Troyer | Senior export manager

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact

  Registratienummer: DV.O243698 (opleiding)

  Registratienummer: KDB000001921

  Hoofdzetel en Praktijk Limburg
  Opperstraat 231, 3850 Wijer (BE)

  Praktijk Antwerpen
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 011/93 00 30