Skip to main content
Doelgericht inspireren

Keynote speaker

Inspireren. Motiveren. Activeren. Boeien. Bedrijf of vereniging, sportclub of culturele organisatie: iedereen wil meer uit het leven halen. Als keynote speaker reik ik handvatten aan om dat te realiseren. Belevingsvol. Entertainend. Maar altijd ‘to the point’.
Keynote speaker
Groeien als persoon

Van obstakels naar springplank

Je dichter brengen bij jouw ambities en doelen? Het is een kwestie van daadkracht. Maar voor je volop voor je dromen of ambities gaat, moet je eerst je persoonlijke obstakels ontdekken én overwinnen. Belemmerende – soms zelfs destructieve – patronen die je uit balans brengen en persoonlijk of professioneel geluk in de weg staan.

Bewust en daadkrachtig groeien

“Inzicht zonder handeling brengt geen verandering.” Het is de kern van mijn keynotes. Spreken voor een kleine groep of een volle zaal? Ik deel graag mijn inzichten over daadkrachtig groeien. Met voorbeelden uit het leven gegrepen, vertel ik hoe je persoonlijke en professionele knopen ontwart. Een geanimeerde keynote die inspireert, enthousiasmeert én … activeert.
Keynote speaker

Zeg eerst tegen jezelf wat je wil zijn en doe dan wat je moet doen.

Keynote speaker

Met mijn visie over ‘de positieve impact vanuit de eigen kracht’, drop ik graag een bommetje in de zaal. Om mijn verhaal kracht bij te zetten, maak ik het geheel visueel en ga ik in interactie met het publiek. Dat mag me gerust uitdagen. Creatieve improvisatie verhoogt de connectie met de aanwezigen. Als ik de reacties mag geloven, zorgen mijn keynotes voor een frisse wind in de zaal, een aha-momentje én bruikbare groei-inzichten die de aanwezigen mee naar huis nemen.

Wil je graag dat ik op jouw event spreek? Kies voor een keynote over daadkrachtig groeien:

Keynote speaker

Success always happens twice, first in the mind, second time in reality.

Over Christophe

Over Christophe
Van de Vorst

Mijn naam is Christophe Van de Vorst, coach, trainer en opsteller. Als eigenaar van Grow Strong is het mijn doel om mens en organisatie doelgericht te inspireren en activeren. Samen met mijn team van coaches en trainers brengen we beweging, wat zorgt voor persoonlijke en professionele groei.
Over Christophe
 • Vanessa Almeida

  Ondergedompeld worden in een dynamieke, energieke, authentieke en empatische connectie.

  Werken met Christophe is ondergedompeld worden in een dynamieke, energieke, authentieke en empatische connectie. Vanaf het eerste contact voelde ik me erg op mijn gemak bij hem. Voor mij viel vooral zijn stevig onderbouwde kennis op die hij op een heel creatieve manier kan vertalen naar zeer praktijk gerichte werkvormen en methodes. Wanneer ik met hem praat voel ik me gehoord, erkend en gezien. Innovatief, ambiteus in aanpak en toch kan hij terugschakelen wanneer dit nodig is. Christophe inspireert me als persoon en als coach niet alleen door bovenstaande maar ook zijn pragmatisch geaarde houding.

  Vanessa Almeida | Trainer - coach
 • Walda Van De Mierop

  De juiste vragen om over te gaan tot actie.

  Christophe is een coach die je ertoe aanzet om echt aan je zelf te werken. Hij weet precies de juiste vragen te stellen, waardoor je veel meer inzicht krijgt. Hij zet je op een aangename manier aan om over te gaan tot actie. Uiteindelijk moeten je het wel zelf doen, maar is Christophe daar een heel belangrijke schakel in. Dank je wel Christophe voor de mooie en vooral duidelijke inzichten waar ik mee aan de slag kan. Absolute aanrader.

  Walda Van De Mierop | CRM-manager - IKEA

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact

  Registratienummer: DV.O243698 (opleiding)

  Registratienummer: KDB000001921

  Hoofdzetel en Praktijk Limburg
  Opperstraat 231, 3850 Wijer (BE)

  Praktijk Antwerpen
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 011/93 00 30