Skip to main content
Doelgericht inspireren

Visie

Het jezelf goed laten gaan vraagt om keuzes te maken. De diepere laag van ‘volwassenheid’ groeit uit bewustwording en handelen. Als mensen en organisaties stevig op hun plek komen te staan dan ontstaat er een natuurlijke stroming wat zorgt voor daadkracht. Klaar om te groeien?

Groeien als persoon

Wendbaarheid doet groeien

Niet wat ons overkomt bepaalt ons leven: wél hoe we hierop reageren.

Wegkijken is vaak makkelijker dan het ongemak ervaren en toelaten. Vastgeroeste denkpatronen tasten ons zelfbeeld en onze daadkracht aan. Het remt je ambities, talenten en groeimogelijkheden af: zowel privé als professioneel.

Onze aanpak brengt je uitdagingen in beweging. Stel je eens voor dat jij je plek in neemt, welke verandering en mogelijkheden dienen zich dan aan?

Grow Strong inspireert en activeert

Onze missie: Krachtig (persoonlijk)leiderschap stimuleren en ontwikkelen bij mens en organisatie.

Onze visie: Doelgericht inspireren en het creëren van beweging, richting en duurzame groei.

Onze waarden: Verbinding, kwaliteit, resultaat, verantwoordelijkheid en autonomie.

We werken samen met mensen en organisaties die bewust kiezen voor duurzame groei en een stevige plek in het leven. Onze talrijke ervaringen tonen aan dat je vanuit deze plek in staat bent om wijze keuzes te maken. Dé basis om het jezelf goed te laten gaan en volop in je kracht te staan.

Mijn visie

Volwassenheid heeft niet veel met je leeftijd te maken, maar vooral met de mate van je bewustzijn.

De weg naar een gelukkig en succes leven is een continu proces. In dit proces is het de kunst om zelf op je eigen plek te gaan staan. Zo gun je ook de ander zijn plek en ontvang je die natuurlijke daadkracht in het leven. Vanuit deze gelijkwaardigheid kom je in een diepere laag van ‘volwassenheid’.

Hiervoor bieden we drie essentiële bouwstenen aan die mee aan het fundament liggen voor groei:

Leiderschap

Versterkt Leiderschap

Een van de fundamenten van ‘volwassen’ samenwerken en leiderschap is gelijkwaardigheid. We gaan actief aan de slag met het Grow Strong attitude model. Je krijgt concrete handvatten en tools die je leiderschap versterken.

#actiefgroeien

Communicatie

Communiceren

95 % van de tijd communiceer je met jezelf. Die interne dialoog werkt beperkend of versterkend. We activeren inzicht in belemmerende patronen en uitzicht op heldere doelen en ambities.

#bewustgroeien

Veerkracht

Veerkracht

Rust in je hoofd, kracht in je keuzes, gedrevenheid in je acties: veerkracht leidt niet alleen tot betere resultaten. Het voedt ook continue groei. Want succes en geluk zijn maakbaar. Keer op keer.

#blijvendgroeien

Mijn visie

De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en de ander.

Over Christophe

Over Grow Strong

Elke mens en organisatie heeft zijn eigen onderstromen. Het is onze expertise en kunde om de juiste wissels onder water in beweging te zetten. We werken daarvoor steeds vanuit het principe: ‘zonder vraag geen antwoord’. Onze coachings, trainingen en trajecten zijn dan ook maatwerk en afgestemd op de (leer)doelstelling. Wil jij graag je vraag helder krijgen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Over Christophe
 • Tzu Hsuan Yeh

  He let people understand things easier and lead them to the main problem.

  Christophe is professional and active in his field. He is always helpful and getting detailed to personal questions. Based on his profession, he can let people understand things easier and lead them to the main problem which they even don’t realize.

  Tzu Hsuan Yeh | Accountmanager
 • Nicolas Engelmann

  Dé juiste vragen om gedachten te ordenen en te converteren naar 'to do' stappen.

  Christophe is een hele creatieve en inspirerende life & careercoach. Hij slaagt erin met de juiste vragen en bedenkingen gedachten te ordenen en te converteren naar 'to do' stappen. Een heel verrijkende ervaring met Christophe te hebben kunnen spreken en werken.

  Nicolas Engelmann | Director Global Business Tax - Deloitte Legal Lawyers
 • Isabelle Piesschaert

  Innovatieve en soms confronterende manier tot de kern.

  Christophe staat voor verandering! Hij is een geboren coach: met zijn groot empatisch vermogen en zijn unieke aanpak, weet Christophe iedereen die zijn pad kruist te verrijken. Op een zachte, veilige, innovatieve en soms confronterende manier, weet hij je te raken, tot de kern te komen en je in beweging te zetten, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. En plots zijn je doelen niet meer zo veraf en de weg er naartoe concreet en duidelijk.

  Isabelle Piesschaert | CEO - Bel - ei

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact

  Registratienummer: DV.O243698 (opleiding)

  Registratienummer: KDB000001921

  Hoofdzetel en Praktijk Limburg
  Opperstraat 231, 3850 Wijer (BE)

  Praktijk Antwerpen
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 011/93 00 30