Skip to main content
Doelgericht inspireren

Subsidies

Grow Strong – CHVOR bv is sinds 2020 erkend dienstverlener bij VLAIO - KMO-portefeuille en via WSE voor Vlaams opleidingsverlof (VOV) & de werkbaarheidscheques. Via de subsidies van de Vlaamse overheid versterken we onze klanten met opleidingen die in aanmerking komen voor de subsidie. Let op! Niet alle opleidingsvragen komen automatisch in aanmerking voor subsidies.

We volgen en respecteren de werking en normen die vooropgesteld zijn.
Heb je een vraag, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact met ons op 011/93 00 30.

Groeien als persoon

KMO PORTEFEUILLE

In 't kort

Je kan de kmo-portefeuille bij Grow Strong enkel gebruiken voor specifieke thema’s: bedrijfsstrategie en personeelsmanagement. Lees hier wat dit concreet betekent.

Met de kmo-portefeuille krijg je als onderneming financiële steun voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen die aansluiten bij je bedrijfstrategie.

Kleine ondernemingen krijgen 30% steun, middelgrote ondernemingen 20%. Je kan maximaal € 7.500 steun per jaar krijgen.

Onze trajecten vertrekken steeds vanuit een concrete vraag en doelstelling via een intake met onze klant. Indien deze vraag niet subsidiabel is en buiten de richtlijnen en normen van de KMOP valt kan je géén beroep doen op de KMO portefeuille. Grow Strong volgt hierbij strikt de richtlijnen van het VLAIO.

Registratienummer: DV.O243698 (opleiding


VLAAMS OPLEIDINGSVERLOF

In ’t kort

Je kan als werkgever beroep doen op het VOV – Vlaams Opleidingsverlof.

Voor meer informatie. Lees hier wat dit concreet betekent.

Sinds het gemeenschappelijk initiatiefrecht werd ingevoerd in schooljaar 21-22 heeft de werkgever het recht om aan zijn werknemer voor te stellen om een opleiding te volgen uit de opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives. De werknemer is vrij om al of niet in te gaan op dat voorstel en die opleiding te volgen met gebruik van VOV. Dit gaat niet ten koste van het recht op VOV van de werknemer aangezien in het geval de werknemer een opleiding volgt naar eigen keuze EN een opleiding op voorstel van de werkgever.

Onze trajecten vertrekken steeds vanuit een concrete vraag en doelstelling via een intake met onze klant. Indien deze vraag niet subsidiabel is en buiten de richtlijnen en normen van het VOV valt kan je géén beroep doen op het Vlaams Opleidingsverlof. Grow Strong volgt hierbij strikt de richtlijnen van het WSE – Vlaams Opleidingsverlof.

Registratienummer: KDB000001921


Logo Vivo

VIVO – sectorfonds social profit

In 't kort

VIVO is het Sociaal Fonds voor de Vlaamse welzijns- en gezondheidssector.  
In opdracht van de Vormingsfondsen voor Maatwerkbedrijven | Sociale en Beschutte werkplaatsen organiseert VIVO een uitgebreid sectoraal aanbod.

Grow Strong werkt samen met VIVO voor een opleidingsaanbod dat zowel voor je maatwerkers, je maatwerkcoaches en ander omkaderingspersoneel. 

Voor je vragen kan je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ontdek de vormingen van Grow Strong in het sectorale vormingsaanbod van 2024 in de brochure maatwerk Lees de brochure op pagina 61 via deze LINK. Op pagina 61 kan je onze opleiding ‘sociaal (v)aardig op de werkvloer’ voor maatwerkers terugvinden. We organiseren dit programma in een 2 – 4 of 5-daagse. Ook de 1 of 2-daagse vorming ‘Sterk in mijn werk!’ is opgenomen in deze brochure. Deze opleidingstrajecten zijn ook erkend voor het Vlaams Opleidingsverlof.

Wat opleidingen die niet opgenomen zijn in het VIVO aanbod?
Je kan altijd je opleidingsbudget van VIVO ook inzetten voor vormingen die je zelf kiest en niet opgenomen zijn in het VIVO aanbod. Je kan dan contact opnemen met VIVO om na de opleiding de kosten te recupureren via je opleidingsbudget.

Opleidingen die je aanvraagt, worden afgerekend op het opleidingsbudget of het relancebudget van je organisatie.

Wie ben ik

Het DNA van Grow Strong

Doelgericht

Doelgericht

Je ontvangt oplossingsgerichte instrumenten om je veranderingstraject doelgericht aan te vatten. Van inspirerende oefeningen over nuttige inzichten tot tastbare actieplannen.
Professioneel

Professioneel

Onze unieke aanpak is wetenschappelijk onderbouwd. Je put bovendien uit onze jarenlange expertise in groei- en veranderingstrajecten. Elk traject is op maat van jouw specifieke ambities.
Inspirerend

Inspirerend

We geloven er sterk in dat succes maakbaar is. Op een eerlijke, open en positieve manier bouwen we samen mee aan jouw groei. Nooit uit de hoogte, altijd to the point.
Self-empowering

self-empowering

Onze trajecten zijn geen eindpunten maar startpunten. We geven je veerkracht en wendbaarheid. Zodat problemen voortaan uitdagingen worden. Springplanken naar verdere groei.

Let's connect!
Let's talk...

Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

Contact

Registratienummer: DV.O243698 (opleiding)

Registratienummer: KDB000001921

Hoofdzetel en Praktijk Limburg
Opperstraat 231, 3850 Wijer (BE)

Praktijk Antwerpen
De Keyserlei, 2018 Antwerpen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 011/93 00 30