Skip to main content
Doelgericht inspireren

Over Christophe

Christophe werkt met mensen, teams en organisaties die bewust willen groeien. Hij gaat dan ook aan de slag met de essentie en neemt zijn deelnemers mee in het proces van denken, voelen en doen. Van ‘storming’ naar ‘performing’ met het hart op de relatie, en hard op de inhoud brengt hij beweging op een dieperliggende laag.

Groeien als persoon
Christophe

Christophe Van de Vorst

 • Eigenaar en oprichter Grow Strong
 • Coach, trainer en opsteller
 • Regio: België en Nederland
Lees meer

“Nooit uit de hoogte, altijd to the point”
Met ruim 10 jaar ervaring in het trainen en begeleiden van mens en organisatie is Christophe (1982) zijn aanpak te omschrijven als: no-nonsense, behapbaar en ervaringsgericht. Hij weet zowel mens als organisatie in beweging te brengen zodat het op alle lagen kan stromen. Christophe werkt met mensen, teams en organisaties die bewust willen groeien naar hun stevige plek in 'het leven'.

“Ik zie je!” Het houdt zoveel meer in dan ‘kijken naar mensen’. Het betekent mens en organisatie hun onderstromen vatten. Christophe gaat dan ook aan de slag met de essentie en neemt zijn deelnemers mee in het proces van denken, voelen en doen.

Deze stroming gaat verder dan enkel inzicht, het brengt mens en organisatie in proces naar hun eigen natuurlijke beweging. Hij gelooft er dan ook sterk in dat leven en ondernemen vanuit gelijkwaardigheid een van dé essentiële fundamenten vormt binnen ‘volwassen’ leiderschap.

Van ‘storming’ naar ‘performing’ met het hart op de relatie, en hard op de inhoud kan de dynamiek gaan stromen op een dieperliggende laag. Met zijn grote passie voor improvisatietheater weet hij ook de nodige humor en ‘luchtigheid’ mee te nemen in zijn trajecten. Met de belangrijke waarde: verbinding, kwaliteit en resultaat kan je zeker zijn van een veilige bedding tijdens het groeiproces waarbij deelnemers zichzelf kunnen en mogen zijn.

Wie ben ik

Team

Het team om Christophe heen bestaat uit enkele professionele, ervaren en zelfstandige trainers, coaches en één personal assistant. Onze ‘welkom office’ zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen en tijdig geholpen en ondersteund worden bij vraag en antwoord.

Samen vormen zij een team dat werkt vanuit de visie en waarden van Grow Strong.
Het team brengt een uitgebreide ervaring in verschillende onderwerpen, zoals systemisch werk, leiderschap, communicatie, NLP, welzijn en nog veel meer.

Onze trainers hebben verschillende certificeringen, kwalificaties en volgen op regelmatige basis bijscholing waardoor we onderbouwing en kwaliteit kunnen bieden in onze trajecten. Het team vertrekt vanuit openheid en gelijkwaardigheid wat zorgt voor een veilige groei – omgeving.

We versterken zowel mens als organisatie bij hun doelgerichte groei. We bieden samen een ruime ervaring en expertise aan in het samenwerken met zowel kleine, grote organisaties – multinationals en maatwerkbedrijven in België en Nederland.

  Dillian Brantjes

  Dillian Brantjes

  • Beheerder ‘welkom’ office Grow Strong
  • Personal assistant Christophe
  Lees meer

  Enthousiast, accuraat ontzorgen.

  Klaar staan voor anderen en met enthousiasme en gedrevenheid werkzaamheden vastpakken, dat is wat Dillian graag en goed doet.

  Met een ruime ervaring als (directie)secretaresse is de welkom-office van Grow Strong in goede handen en een ideale plek om haar kennis en kwaliteiten in te zetten. Zowel voor het team als onze klanten is Dillian het aanspreekpunt in de welkom-office. Met plezier en enthousiasme ziet Dillian erop toe dat de agenda en administratieve flow, onder andere voor alle trainingen, correct worden aangeleverd en deelnemers zich welkom en gezien voelen.

  Het persoonlijk contact dat hierbij nodig is, met het team alsook met de opdrachtgevers, maakt volgens haar dit werk nog leuker en interessanter.

  “Je doet het niet alleen, je maakt onderdeel uit van een team, en het is belangrijk om met elkaar dezelfde visie en koers te varen, maar tegelijkertijd elkaar ook scherp te houden en te motiveren. Voel je welkom!”

  Véronique Van de Vorst

  Véronique Van de Vorst

  • Trainer, coach en opsteller
  • Regio: België en Nederland
  Lees meer

  Véronique houdt er van om mensen op een enthousiaste en doelgerichte manier mee te nemen en hen vervolgens in hun kracht te zetten. Ze onderzoekt welke dynamieken en onderstromen er spelen. Zo laat ze deelnemers ontdekken wat hen écht drijft. Ze gelooft er dan ook sterk in wanneer je mens en organisatie dichter brengt bij hun essentie, ze kennis maken met wie ze echt zijn in hun totaliteit.

  Haar aanpak is: straightforward, no-nonsense en zorgzaam. Véronique startte haar loopbaan in HR en werkte jarenlang in de automotive als Sales manager waarbij ze kleine en grote projecten stuurde in een internationale context.

  Elke groep, elk team, elke organisatie bestaat uit uiteenlopende karakters. Hiervoor gaat Véronique aan de slag met de waarden, normen en conditioneringen die op de werkvloer leven. Deze dynamieken brengen vaak eilanden met zich mee. Ze werkt dan ook met het principe ‘connecting the dots’ en ziet het als een kunst en doel om ‘losse korrels’ te connecteren zodat iedereen stevig op zijn plek komt te staan en hieruit natuurlijk leiderschap ontwikkelt.

  Véronique ziet snel de rode draad in het systeem en welke patronen er zich manifesteren die de natuurlijke stroming van leven en ondernemen blokkeren. Vanuit deze onderstroom werkt zij met mens en organisatie naar een duurzame beweging zodat er ruimte ontstaat voor groei.

  Ferdi Düsen

  Ferdi Düsen

  • Trainer maatwerkbedrijven en middenkader
  • België en Nederland
  Lees meer

  Ferdi zijn aanpak is interactief en verbindend. Vanuit zijn positieve energie creëert hij een leeromgeving waar zowel mens als organisatie samen in proces gaan richting groei.

  Hij gelooft in de kracht van een gerichte groeimindset en is een inspirator om zijn deelnemers te begeleiden in het verkennen en inzetten van hun potentieel. De warme en tegelijk actiegerichte aanpak daagt deelnemers uit om op hun eigen natuurlijke manier in beweging te komen.

  Met zijn graduaat in de orthopedagogie, HR achtergrond en verschillende coachopleidingen weet Ferdi zijn aanpak steeds te onderbouwen waardoor deelnemers in proces gaan vanuit begrijpen, voelen en ervaren. Zo weet hij mens en organisatie te prikkelen om uitdagingen om te zetten naar resultaten.

  Wat je aankijkt maakt je sterker.
  Vanuit ervaring gelooft hij dan ook sterk in, dat door het omarmen van je valkuilen en kwaliteiten je dé hefboom ontwikkelt om te groeien naar een diepere laag van je potentieel.

  Deelnemers ervaren Ferdi als: energiek, verbindend, confronterend en actiegericht.
  Met zijn nuchtere en open blik op het leven brengt hij inspiratie en inzicht bij iedereen die klaar is om te groeien.

  José van der Meij

  José van der Meij

  • Trainer en coach
  • Regio: Nederland en België
  Lees meer

  José van der Meij staat al meer dan 25 jaar voor groepen om haar vak van trainer in communicatie en professionele ontwikkeling met veel liefde, humor en deskundigheid over te brengen.

  Op een doelgerichte manier weet zij mens en organisatie te begeleiden naar de kern en hun essentie.
  Ze gelooft er dan ook sterk in dat; door jezelf beter te leren kennen je in staat bent om anderen beter te begrijpen. Dat is dan ook volgens haar dé sleutel tot een effectieve samenwerking.

  Tijdens haar trainingen gaan deelnemers op een interactieve manier aan de slag met verschillende werkvormen en methodieken die ervoor zorgen dat je belemmerende patronen en conditioneringen weet om te buigen naar nieuwe en werkbare fundamenten. Deze diepgang brengt mens en organisatie op een nieuwe laag van samenwerken die vertrekt vanuit gelijkwaardigheid en ‘volwassenheid’.

  Vanuit deze inzichten ontstaat er een natuurlijk en actiegericht proces wat ruimte geeft aan beweging en duurzame verandering. Het vormt dé basis voor resultaat en succes op een dieperliggende laag.

  Deelnemers ervaren José haar aanpak als: inspirerend, confronterend, zorgzaam en doelgericht.

  Christeline Rigtering

  Christeline Rigtering

  • Trainer maatwerkbedrijven
  • Regio: Limburg, kempen en Antwerpen
  Lees meer

  Vanuit enthousiasme en passie voor mens en ontwikkeling, geeft Christeline trainingen vorm. Haar grootste drijfveer hierbij is het vertrouwen en geloof dat de ander mag (her)ontdekken welke kernwaarden, talenten en kwaliteiten er aanwezig zijn om te groeien. Dit als uitgangspunt om keuzes te maken en je leven zelf vorm te geven.

  Ze staat naast de ander vanuit gelijkwaardigheid en met het engagement om mens en organisatie te doen groeien. Christeline inspireert deelnemers en daagt hen uit om vanuit bewustwording hun eigen potentieel vorm te geven. Deelnemers kenmerken haar aanpak als: veilig, warm en open.

  Zowel groepen met echte ‘doeners’ als groepen met meer ‘denkers’ daagt ze uit om tot inzicht en zelfreflectie te komen om van daaruit keuzes te maken met betrekking tot eigen handelen in het nu en voor de toekomst.

  Katrien Vandenbroucke

  Katrien Vandenbroucke

  • Trainer maatwerkbedrijven
  • Regio: Vlaanderen
  Lees meer

  Katrien haar aanpak is enthousiast, verbindend en inspirerend. Tijdens haar trainingen weet zij vanuit rust een veilig kader te creëren wat ervoor zorgt dat deelnemers afgestemd op zichzelf en de leerdoelstelling kunnen groeien.

  Katrien put haar kennis uit een brede achtergrond. Gaande van 20 jaar ervaring binnen finance en sales, van multinationals tot bio-retail, met telkens een focus op veranderingsprojecten, training en peoplemanagement, alsook door verschillende jaren begeleiding van werknemers en werkzoekenden in hun loopbaan.

  Vanuit eigen ervaring gelooft ze er sterk in dat beweging en groei vanuit jezelf komt. Door zij nog regelmatig zelf training volgt en reflecteert op eigen bewegen, weet zij haar deelnemers mee te nemen in een ervaring die vertrekt vanuit openheid en gelijkwaardigheid wat volgens haar de essentie is voor diepgang.

  Katrien gelooft dat; door het ongemak dat we tegenkomen een plek te geven en volledig te omarmen we kennismaken met ons potentieel wat net kan zorgen als hefboom voor groei.

  Tijdens haar trainingen leert ze haar deelnemers om te vertragen. Met tal van interactieve werkvormen en een goed onderbouwde ‘behapbare’ theorie brengt zij mens en organisatie dichter bij hun eigen basis en fundamenten.
  In combinatie met een vleugje humor zorgt zij voor een veilige leeromgeving waar ze deelnemers ondersteunt in het proces van Denken – Voelen en Doen.
  Deze ontwikkeling zorgt voor daadkracht en connecteert mens en organisatie met hun potentieel, wat de basis vormt voor groei en duurzame resultaten.

  Niels Van Steenvoort

  Niels Van Steenvoort

  • Trainer maatwerkbedrijven
  • Regio: Vlaanderen
  Lees meer

  Met een ruime ervaring in coaching en training, neemt Niels mens en organisatie mee in hun ontwikkeling en groei. Zijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, communicatie, groepsdynamiek en werkgeluk, vormen een sterk fundament van een inclusieve aanpak die krachtig en diepgaand is.

  Zijn aanpak zorgt voor bewustwording en beweging, hierdoor groeien deelnemers verder in het ontdekken en versterken van hun eigen potentieel. Niels faciliteert interactie tussen teamleden, legt de nadruk op het onthullen van unieke talenten en kwaliteiten binnen de groep en moedigt de waardering voor elkaars normen en waarden aan.

  Met een diepgaande overtuiging dat voelen en denken onlosmakelijk verbonden zijn, laat hij deelnemers op een ervaringsgerichte manier kennismaken met hun valkuilen en kwaliteiten. Zo transformeert hij groepsdynamiek in een krachtig instrument wat zorgt voor groei bij zowel medewerker als organisatie. 

  Voor Niels betekent verbinding met anderen ook verbinding met jezelf kunnen maken. In zijn trainingen en coaching staat dit centraal. Hij omschrijft het als; een reis waarin groei en verbinding hand in hand gaan, één die niet alleen leidt tot een connectie met de inhoud, maar ook dé schakel vormt tussen veerkracht en motivatie om gezamenlijk doelen en ambities te verwezenlijken.

  Deelnemers ervaren Niels zijn aanpak als: helder, oprecht, motiverend en activerend.

  Het DNA van Grow Strong

  Doelgericht

  Doelgericht

  Je ontvangt oplossingsgerichte instrumenten om je veranderingstraject doelgericht aan te vatten. Van inspirerende oefeningen over nuttige inzichten tot tastbare actieplannen.
  Professioneel

  Professioneel

  Onze unieke aanpak is wetenschappelijk onderbouwd. Je put bovendien uit onze jarenlange expertise in groei- en veranderingstrajecten. Elk traject is op maat van jouw specifieke ambities.
  Inspirerend

  Inspirerend

  We geloven er sterk in dat succes maakbaar is. Op een eerlijke, open en positieve manier bouwen we samen mee aan jouw groei. Nooit uit de hoogte, altijd to the point.
  Self-empowering

  self-empowering

  Onze trajecten zijn geen eindpunten maar startpunten. We geven je veerkracht en wendbaarheid. Zodat problemen voortaan uitdagingen worden. Springplanken naar verdere groei.

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact

  Registratienummer: DV.O243698 (opleiding)

  Registratienummer: KDB000001921

  Hoofdzetel en Praktijk Limburg
  Opperstraat 231, 3850 Wijer (BE)

  Praktijk Antwerpen
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 011/93 00 30