Skip to main content
Doelgericht inspireren

Coaching

Persoonlijke doelen en ambities, obstakels en gewenste groeipaden, …. Jouw vraag is uniek. Daarom is elk veranderingstraject maatwerk. Ik zet je in beweging met creatieve werkvormen, inspireer je tot inzichten en activeer je om te groeien. Privé en professioneel.

Coaching
Groeien als persoon

Van obstakels naar springplank

Wat belemmert vandaag je groei? Die vraag beantwoorden we eerst. Moeilijke relaties, weinig zelfvertrouwen, spanning en stress, een laag energiepeil, onuitgesproken ambities, … We bepalen deze obstakels en zetten ze om in heldere ambities. Doelstellingen die jou motiveren om in beweging te komen. Met focus op jouw doel(en) lijnen we scherp af wat voor jou belangrijk is om het maximum uit je leven te puren: privé én professioneel.

Bewust en daadkrachtig groeien

Ik begeleid je één-op-één. Samen krijgen we je doelen en drijfveren helder. Dat gebeurt aan de hand van onderbouwde instrumenten en technieken. Denken en begrijpen, maar vooral ook doen en voelen. Ik zet je letterlijk in beweging met doeopdrachten. Zo leer je ervaringsgericht en ontwikkel je daadkracht om je destructieve patronen te doorbreken en je leven te herschrijven. 

Coaching

Inzicht zonder handeling,
brengt geen verandering.

Om die positieve mindset te verankeren, is een flinke dosis lef en doorzetting nodig. Ik ben jouw motivator, klankbord en toetssteen. Ik geef je de nodige duwtjes in de rug. Soms een zachte por, soms een stevige stoot als je dat nodig hebt. Wie met mij werkt, weet dat ik geen fan ben van jammerende sofagesprekjes.

Je doelstellingen behalen. Privé en professioneel.
Het kan via het I AM-principe. Kort voor Improved Active Mastermind. Een proces dat
jou helpt om zelfbewust te groeien. Door je leiderschap, communicatie,
veerkracht en wendbaarheid aan te scherpen.
Start met een van onze 3 modules.

Coaching

I AM Focus

In deze module ligt het accent op communicatie. Met de buitenwereld en … jezelf. Je krijgt inzicht in wat jou motiveert en afremt. Je stelt scherpe doelen: privé en/of professioneel. En je neemt bewust leiderschap over je veranderingstraject. De basis voor meer veerkracht én wendbaarheid.

Coaching

I AM Focus PLUS

Deze uitbreidingsmodule gaat een stap verder in jouw veranderingstraject. We werken aan extra veerkracht. We doorbreken de destructieve patronen die jou afremmen in je private en professionele leven. Het resultaat? Meer rust in je hoofd, extra weerbaarheid en wendbaarheid in je acties.

Veerkracht

I AM executive

meest gekozen

Een intensief jaarprogramma met ad-hoc bijstand tussen de sessies. We ontwikkelen een concreet actieplan op maat van je doelen. Je neemt resoluut leiderschap op over je eigen veranderingstraject. Je communiceert helder met jezelf (ambities, gewenste groeipaden, …) en de buitenwereld. Je wint aan veerkracht, verlegt je grenzen en staat sterker in het leven. Professioneel én privé. Zo evolueer je van ‘gewoon gelukkig’ zijn naar ‘buitengewoon succesvol’ blijven.

Coaching

Your actions become your success and happiness.

Over Christophe

Over Christophe
Van de Vorst

Mijn naam is Christophe Van de Vorst, coach, trainer en opsteller. Als eigenaar van Grow Strong is het mijn doel om mens en organisatie doelgericht te inspireren en activeren. Samen met mijn team van coaches en trainers brengen we beweging, wat zorgt voor persoonlijke en professionele groei.
Over Christophe
 • Hassani Abdesallam

  Kunstenaar van verbinden en begeleiden

  Christophe is een inspirerende coach en trainer. Een echt kunstenaar van begeleiden en verbinden, door zijn creativiteit, zijn wijsheid en openheid kan hij gemakkelijk, vriendelijk uitdagend en confronterend zijn. Stelt sterke vragen en geeft goede tips. Hartelijk bedankt voor de samenwerking!

  Hassani Abdesallam | Coach en familiaal bemiddelaar - Atlas vzw
 • Abdallah El Karaan

  One of my best teachers

  I can highly recommend Mr. Christophe Van de Vorst as a teacher and a coach. It is heartening to know that confident, intelligent and insightful young educator will be able to enter the classrooms , ready to contribute to our learning communities. Mr. Christophe Van de Vorst will be an educator for whom many future students will remember as “one of my best teachers.“ I am pleased to recommend him without reservation, for any position requiring hard work, initiative, loyalty and dedication.

  Abdallah El Karaan | HR manager
 • Anouck Saman

  Inspirerende coaching!

  Christophe is een inspirerende trainer & coach met passie voor zijn vak. Als beginnende coach kijk ik er naar op hoe Christophe ten alle tijde inzet op persoonlijke groei en verbinding.

  Anouck Saman | Trainer - coach

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact

  Registratienummer: DV.O243698 (opleiding)

  Registratienummer: KDB000001921

  Hoofdzetel en Praktijk Limburg
  Opperstraat 231, 3850 Wijer (BE)

  Praktijk Antwerpen
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 011/93 00 30