Skip to main content
Doelgericht inspireren

Training en opleidingen

Een sterk team is meer dan de som van zijn leden. Elk individu kan jouw team versterken… of afremmen. Grow Strong laat je team groeien. Onze trainingen en trajecten bevorderen de groepsdynamiek van je team. Het zorgt ervoor dat de betrokkenheid van je medewerkers vehoogt en aansluit op gedragen doelstellingen.
Team Coaching
Groeien als persoon

Van obstakels naar springplank

Management, sales, HR, marketing, … Elk team heeft zijn specifieke dynamiek, zijn sterktes, maar ook zijn valkuilen. Daarom is het belangrijk om jouw teamdoelstellingen naadloos af te stemmen op de algemene bedrijfsvisie. Om doelen te bereiken, zijn er hefbomen nodig die de juiste acties en reacties uitlokken. Wat willen jullie bereiken? Waar, wanneer en met wie? Het is nodig om dit als team in consensus te formuleren. Positief, actief en vanuit een groeigerichte daadkracht.

Bewust en daadkrachtig groeien

Met Grow Strong zoomen we in op leiderschap, communicatie en veerkracht vanuit een integrale aanpak. We brengen samen de doelstellingen in kaart en gaan op een interactieve manier aan de slag om concreet vorm te geven aan bewustwording, beweging en resultaat. In onze trainingen reiken we toepasbare tools en handvatten aan om je team weerbaar en wendbaar te maken. Het versterkt medewerker en organisatie om beter om te kunnen gaan met veranderingen.

Team coaching

We kunnen een probleem niet oplossen met dezelfde denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.

Met de juiste instelling is elk probleem een opportuniteit. En elk obstakel een kans om te groeien. Daarvoor moet je durven vertrouwen op de talenten en het potentieel van je medewerkers. We werken aan de maturiteit van je teams. Zodat ze zelf de reflex hebben om probleemoplossend te denken. Elk teamlid moet hierbij ‘leiderschap’ opnemen en actief werken om samen de doelstellingen te behalen. Het succes van een traject is het gevolg van een gezamenlijke inspanning.

“Zonder vraag geen antwoord”

Grow Strong staat voor ‘doelgericht Inspireren’.

Daarvoor onderzoeken wij steeds samen met onze klanten het doel van de training of workshop. We brengen in kaart: ‘welk effect wil je bereiken met deze training of workshop -  zowel voor medewerkers als organisatie.’

Vertrekpunt: “wat gaat er vandaag goed, waar is er nood aan, wat mag worden versterkt?”

Bijvoorbeelden

 • Je wil je team van leidinggevende verder trainen op de vaardigheden binnen hun (persoonlijk)leiderschap of communicatie.
 • Je sales team verder doen groeien binnen de strategische doelstellingen en de vaardigheden die hiervoor nodig zijn.
 • Aan de slag als directieteam met jullie missie, visie en waarden in kaart te brengen.
 • Een ervaringsgerichte training rond het geven en ontvangen van feedback en omgaan met weerstand.

Op maat
Elke klant en vraag is verschillend. We zorgen er dan ook steeds voor dat het programma van de training aansluit op de vraag en noden van de organisatie en deelnemers. Zo bestaat elke training of workshop uit tools en handvatten die toepasbaar zijn in de werkcontext.

Verbindende communicatie

Verbindende communicatie

Veerkracht en welzijn

Veerkracht
en welzijn

Coachend leiderschap

Versterkt
leiderschap

Team coaching

Success always happens twice, first in the mind, second time in reality.

Over Christophe

Over Christophe
Van de Vorst

Mijn naam is Christophe Van de Vorst, coach, trainer en opsteller. Als eigenaar van Grow Strong is het mijn doel om mens en organisatie doelgericht te inspireren en activeren. Samen met mijn team van coaches en trainers brengen we beweging, wat zorgt voor persoonlijke en professionele groei.
Over Christophe
 • Saf Perdaens

  Dé vertaalslag tussen theorie en praktijk op een eenvoudige manier overbrengen.

  Christophe is een sterke persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen. Hij heeft een sterk analytisch vermogen, voelt de mensen perfekt aan en geeft deskundig advies. Kortom, een man waarin je 100 % kan vertrouwen en waarop je kan bouwen. A " real professional " who knows his job !

  Saf Perdaens | Lector - trainer - AP Hogeschool Antwerpen en Ucll Leuven
 • Nele Bossens

  Uitgebreide kennis van trainingsmethodiekenen en zin voor vernieuwing, inspirerend!

  Christophe is een betrokken trainer met sterke coachende vaardigheden. Zijn uitgebreide kennis van trainingsmethodiekenen zijn zin voor vernieuwing waren voor mij heel inspirerend. Hij stimuleert deelnemers om te groeien en initiatief te nemen om hun competenties te ontwikkelen.

  Nele Bossens | Trainer - coach
 • An Denys

  Fijne en gemoedelijke sfeer en tegelijk heel krachtig en to the point.

  Ik volgde een online training bij Christophe rond het stellen van je doelen voor 2021. Een absolute aanrader! Een coach die er schitterend in slaagt om vanuit een fijne en gemoedelijke sfeer en tegelijk heel krachtig en to the point, handvaten aan te reiken om concreet mee aan de slag te gaan. Voor mij duidelijk iemand die werkt vanuit een diepe bezieling en een grote Liefde voor zijn vak en zijn coachees! Proficiat Christophe. Ik kom zeker nog bij je terug!

  An Denys | Psychotherapeut - Puur An Denys

  Let's connect!
  Let's talk...

  Wil je persoonlijke knopen ontwarren of je leiderschapskwaliteiten aanscherpen? Mist jouw team wat focus en een gezonde ‘can do’-mentaliteit? Benieuwd of ik de juiste spreker ben voor jouw event? 

  Contact

  Registratienummer: DV.O243698 (opleiding)

  Registratienummer: KDB000001921

  Hoofdzetel en Praktijk Limburg
  Opperstraat 231, 3850 Wijer (BE)

  Praktijk Antwerpen
  De Keyserlei, 2018 Antwerpen

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 011/93 00 30